Om oss

EKO Service AS er et firma som har videresalg av HOAF ugressbrennere og hageprodukter som Rainbow plenkanter m.m. Kunden sparer penger ved at vi henter kvalitetsprodukter rett fra fabrikk. Vi sender varene direkte til deg.

Vi tilbyr bl.a. fjerning av rust, graffiti, tagging, grønnske, sot, malingsøl, luftforurensning på små bygg/hus m.m. Vi utfører også rensing og fjerning av bunnstoff på båter.

Vi tilbyr også klipping av plen, termisk ugressfjerning, vasking/spyling av gårdsrom.


For mer info ta kontakt med: Knut Ove; Mob 41293419


Miljøvennlig Ugressbrenner

Vi er hovedforhandler av HOAF ugressbrennere: Fjerner ugress i hageganger, inntil murkanter, heller o.l. ved hjelp av varme isteden for kjemikalier (Roundup). 

HOAF infrarøde ugress brennere er ev av de beste på markedet, HOAF infraplus® systemet er en infrarød stråling kombinert med flamme, og varmluftstøm for å drepe ugresset. Dette sikrer at hele ugresset blir oppvarmet, og ikke bare toppen som er tilfellet ved vanlige ugressbrennere. 

Det holder med en passering på ettårig ugress. På flerårige ugress tar det opptil 6-7 behandlinger før røttene dør pga. mangel på næring og utarming av næringsstoffene som er largret i dem. Ved å utsette den uønskede vegetasjonen med intensiv varme over en kort tid, sprenges celleveggene. 

Spesialutviklede brennere for anleggsgartnere, jordbrukere og frukt/tredyrkere. 

HOAF ugressbrennere er laget av de høyeste kvalitetskomponenter, garantert å holde mål.


Kalkblåsing og Sandblåsing

Behandlingsmetoder:
Kalkblåsing: Blåser kalk med lavt trykk. Effektiv på sensible overflater. Kan brukes både med og uten vann. Brukes til rensing av fasader, fjerning av bunnstoff, tagging, sot etter brann, smuss i motorer, grønnske m.m.

Kalk-/sandblåsing: Sand og vann eller kalk og vann under trykk som blir drevet frem av luft. Brukes til fjerning av bunnstoff, tyggis, tagging, maling på grunnmur, rust m.m

Andre: Høytrykks spyler med terrassevasker og rotordyse. Brukes til vasking av helleganger, terrasser, vegger o.l.